Süper ligin bitimine 5 hafta kala, 30. Hafta  maçı  haftanın maçı Manisa 19 Mayıs stadında  23 Nisan Cumartesi günü saat 19.00 da  Akhisar Belediyespor ile lider Beşiktaş arasında oynanacak.

Beşiktaşlı taraftarların  büyük ilgi gösterdiği  müsabakanın  biletlerinin büyük bir bölümü satıldığı öğrenildi. Manisa 19 Mayıs stadı  Gediz Kale arkası ile  maraton Akigo tribünün bir bölümünün de  siyah beyazlı taraftarlara tahsis edildiğini açıklandı. Gediz ve Spil  kale arkası tribün bilet fiyatlarının 70 lira, Maraton Akigo tribününü 100 lira, kapalı tribün biletfiyatlarının da  105 lira olduğu açıklandı.

Bursa deplasman galibiyeti sonrası Beşiktaş maçı hazırlıklarına bu gün  saat 17.30 da Yılmaz Atabarut tesislerinde  başlayan Akhisar Belediyespor’da eksikler var. Kaleci Fatih ile Rodallega dinlenirken, Mervan grip, Onur ile Buruno sakat olduğu için  çalışmalara katılmadı. Doalgao yarın  Akhisar’a geleceğini söyleyen  teknik direktörü Cihat Arslan, haftanın ilk antrenman öncesi yaptığı açıklamada,  Bursa galibiyetini değerlendirip, “Çok önemli bir galibiyet aldık. Gerçek savaşçı kimliğimizi ortaya koyduk. Hafta sonu  beklide haftanın maçında ligin lideri Beşiktaş ile karşılaşacağız. Rakibimize  büyük saygı duyuyoruz. Fakat korkmuyoruz çekinmiyoruz. İlk yarısında olduğu gibi  sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Oyuncularımı özel olarak  daha mental  ve taktiksel olarak  hazırlayacağız. Çok dikkatli olmalarını isteyeceğiz. Beşiktaş taraftarlarının büyük ilgi göstereceği  maçta  belki  seyirci üstünlüğü Beşiktaş’ta olacak.  Yönetimimizin  aldığı kararın  yerinde olduğunu düşünüyorum. Coşkulu tribünler önünde oynamanın bir örneğini Bursa’da gördük. Ve galip geldik. Bu haftada  coşkulu seyirciler  karşısında alacağımız 3 puanla alkışlanmak istiyoruz.” Dedi.