Akhisar’da Beşiktaş  futbol okulu kuruluyor. 27 Temmuz Pazartesi günü resmen kurulacak ve kayıt işlemlerine başlayacak olan Beşiktaş futbol okulu Okur sporyum tesislerinde çalışmalarına başlayacak. 

Futbol antrenörü Seyit Çetinkaya ve Muzaffer Tetiker’in öncülüğünde kurulacak olan futbol okulunda 6-15 yaş arasındaki çocuklar kayıt yaptırabilecek.

Hedeflerinin spor yapan bir toplum yetiştirmek olduğunu ve bütün çabalarının bu maksadı taşıdığını ifade eden profesyonel futbol antrenörü Seyit Çetinkaya, “Öncelikle Akhisar’da olmayan böylesine güzel bir projeye imza attığımız için çok mutluyuz. Amacımız Sporu seven ve futbolu seven nesiller yetiştirmek. Bunun yanı sıra yetenekli olan çocuklarımız da futbol camiasına kazandırmak. Çünkü ben biliyorum ki keşfedilmeyi bekleyen binlerce yetenek var. Bizimde işimiz bu yetenekleri bulup futbola kazandırmak olacak.” Açıklamasını yaptı. 

27 Temmuz’da kayıtların başlayacağını belirten Antrenör Çetinkaya, 6-15 yaş arasındaki bütün çocukları Beşiktaş futbol okuluna beklediğini söyledi. 

Muzaffer Tetiker’de kayıt yaptırmak isteyen velilerin İrtibat bürosu olarak, Tetiker Kıraathanesi ve Okur Sporyum tesislerinde müracaat edebileceklerini söyledi.