Masa Tenisi yarışmalarında her yıl başarılarını katlayan Yavuz Selim Okulu öğrencileri bu yıl da il birinciliğini bırakmadılar. Yavuz Selim Okulu Küçük Erkekler ve Yıldız Erkeklerde Manisa İl Birincisi olan öğrenciler, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Yavuz Selim Okulu Müdürü Murat Tekin ve Beden Eğitimi Öğretmeni Elif Dağdelen ile Yıldız Erkekler Masa Tenis takımı öğrencileri Ramazan İzği, Ali Kızıltaş, Caner Barlık, Yusuf Erenuluğ ve Küçük Erkekler Masa Tenis Takımı Yusuf Atabey, Özay Barlık, Baran Kılıç, Cuma Çağlayan, Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı ziyaret ederek birincilik kupalarını paylaştılar.

Küçük Erkekler’de Manisa birincisi olarak Isparta’da yapılan bölge yarışmasında sekizinci olurken, Yıldız Erkekler Masa Tenis Takımı ise 28-30 Mart tarihleri arasında Uşak ilinde yapılacak bölge yarışmasında birinciliği kovalayacak.

Masa tenisinde gösterdikleri başarıdan dolayı tebriklerini sunan Belediye Başkanı Salih Hızlı, küçük ve yıldız erkeklerdeki başarılarının devamını dilerken, öğrencilere de spora verdiklerin önemden dolayı ayrıca teşekkür etti.