Yazılı ve görsel medyada  Akhisar Belediyespor’lu Bilal Kısa, Uğur Demirok, Güray Vural başta olmak üzere oyuncularının ara transferde gidecekleri takımların bile belirtilerek yazılıp çizilmesine  başkan Hüseyin Eryüksel sert çıktı.

Başkanı Hüseyin Eryüksel, bazı basın yayın organlarında ilk olarak  Uğur Demirok’un Trabzonspor ile anlaştığı iddialarını yalanlayarak “Hiçbir şekilde resmi bir görüşme olmadı. Uğur Demirok’un sezon sonuna kadar sözleşmesi devam ediyor. Uğur kendisi de ayrılmak istemediğini dile getirdi. Bilal Kısa ve Güray Vural’ında Galatasaray’ın transfer listesinde olduğu yazılıyor; konuşuluyor. Bu gibi yayınlar  sadece bizim takımımızın performansını değil, tüm takımları etkiliyor. Gerçek olmayan, bire bir görüşme yapılmadan bu gibi haberlerin kimlere yarar sağlıyor biliniyor, ama Türk futboluna ve futbolculara da büyük zarar verdiğini de bir gerçek.

Akhisar Belediyespor yönetimi olarak futbolcularımızı transfer gündeminden uzak tutulmasını istiyoruz” 

Son 3-1 mağlubiyetle biten Beşiktaş maçı ve Teknik Direktör için de görüşlerini açıklayan  Eryüksel, “Beşiktaş maçında her iki takımda yorgundu.Buna rağmen sahada çok güzel ve zevkli bir mücadele vardı. Maçın hakkının beraberlik olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş sonuçta güçlü bir takım ama biz de bazı zamanlar üstünlüğümüzü kabul ettirdik. Hakem kararlarında Beşiktaş’a daha öncelik verdi, bazı pozisyonlar da özellikle hakem kararlarını anlayamadık ve çelişkili bulduk.” 

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay için çıkarılan bazı dedikodulara da değinen  Eryüksel, “Sezon başında masaya oturduğumuz hocamız ile belirlediğimiz hedefler içerisindeyiz, hiçbir sapma yok. Zaten hedefimiz kümede kalmak. Bunu sezon başında da tüm kamuoyuna açıklamıştık. Hedeflerimizi tutturan Mustafa Reşit Akçay ve teknik heyetimiz ile sonuna kadar yola devam edeceğiz güvenimiz de tamdır” dedi.