Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’un sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki golcü oyuncu Hugo Rodalleg’nmın transferi gündemde durmaya devam ediyor.

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel’in Trabzonspor’dan bize herhangi resmi bir teklif gelmediği sözleri üzerine Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel açıklamalarda bulundu.

Başkan Hüseyin Eryüksel yaptığı açıklamada; “Antalya kampında Trabzonspor başkanı ile masaya oturarak iki kulüp futbolcunun transferi konusunda tam mutabakata varmıştır. Tabiki biz de oyuncunun takımda kalmasını istiyoruz. Ancak gitmek isterse de hiçbir zorluk çıkartmayız. Şuanda Trabzonspor cephesi ile oyuncu arasındaki mutabakat devam ediyor. İki tarafın alacağı ortak karar doğrultusunda bize de kendi yolumuzu çizeceğiz. Transfer sezonu içerisinde olayın bir an önce çözülmesini umut ediyoruz. Konu uzadıkça bize zarar verecek. Biz Hugo Rodallega’ya da sözleşme uzatma teklifini sunduk. Trabzonspor ile futbolcu anlaşırsa bize resmi teklif gelir ve transfer gerçekleşir” ifadelerine yer verdi.