Takımın iyi  bir futbol sergilediğini ancak skora yansıtamadığını ifade eden “Gerçekten iyi oynadığımız maçlarda kaybettik bunu kimse inkar edemez, yediğimiz goller de bireysel hatalardan, bunların da telafisi var. Henüz 4 hafta geride kaldı, ancak takımımız toparlanacaktır, takımda o işaret var sıkıntı yok.  Yeni hocamız ile inşallah yine aynı şekilde başarılara imza atacağız” dedi.

PANİK YAPMAYA GEREK YOK

Manisa 19 Mayıs Stadyumu ile ilgili yapılan eleştirilere cevap veren Başkan Eryüksel; “Maçın temsilcisi ve gözlemcisi var, bize herhangi rapor gelmedi. Biz geçen yıl da bu stadyumda ve soyunma odalarında oynadık. Kiralık olabilecek sahada en iyi zemin böyle olabiliyor.  Tolunay hocanın takıma eli değdiği belli oluyor, hiç panik yapmaya gerek yok. Akhisar’ın eski gücü neyse daha fazlası şuanda mevcut, gücünden bir şey kaybetmemiştir. Takıma geç katılmış oyuncuların forma girmeye başladılar” dedi.

YENİ STADYUM BU SEZON İÇİN BİTECEK

Yeni stadyum inşaatının devir işlemlerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devir işlemlerinin tamamlandığını ifade eden Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel; 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi sonrası ülkenin içinde bulunduğu durumun stadyumun inşaatına etki gösterdiğini ifade ederek; “Bakanımız bu sezon içinde 4 stadyumun hizmete açılacağını açıkladı. Trabzon, Akhisar, Adana ve Gaziantep stadyumları bu sezon içerisinde hizmete açılacağı bakanlık tarafından açıklandı. Bu terör örgütünün bürokrasiye verdiği zarar sebebiyle yapımında gecikme olabilir ancak bu sezon içinde mutlaka yapılacak ve hizmete açılacaktır” dedi.

Öte yandan Akhisar Stadı hakkında gelişmelerin vatandaşlar tarafından takip edilmesi için kurulan Facebook Sayfası Akhisar Arena'da en son stat ile ilgili paylaşımın 29 Ekim 2015'te yapıldığı görülürken, sayfada Akhisarspor'un güncel haberleri paylaşılıyor.