Haftanın ilk çalışmasını  Salı günü yapan Akhisar Belediyespor’un  başında  özel işleri nedeniyle bulunmayan  teknik direktör Cihat Arslan, ligin son iki haftasında  Galatasaray ve Osmanlıspor maçları için iddialı konuştu. Arslan, “Son iki maçı da kazanıp ligi ilk 5 içinde bitirmek istiyoruz.” Dedi.

Petar Grbic’in fizyoterapist  eşliğinde  ayrı çalışırken, teknik direktör Cihat Arslan,  antrenman sahasının ortasında  diğer takım oyuncularına  her zamankinden uzun  bir konuşma yaptı. Kayseri maçında  kulübeden giren oyuncuların istekli olarak  takıma katkı  sağlamaları gerektiğini, aksaklığı gidermek için sahaya sürüldüklerinin bilincinde olmalarını beklediğini, bunu Kayseri maçında görmediğini  belirtti.

Basın mensuplarına  açıklama yapan  Cihat Arslan, ligin son iki haftasındaki ilk maçı  Galatasaray ile oynayacağız. Bu maç  bu sezon da seyircimiz önünde oynayacağımız son maç olacak. Sahaya galibiyet için çıkıp, ligi Galatasaray’ın üzerinde bitirmek istiyoruz. Son maçımızı da  Osmanlıspor ile deplasmanda yapacağız. Her iki maçta çok zorlu geçecek. Çünkü her iki  takımında bizim gibi ilk 5 hedefi var. Biz her iki maçı da kazanarak ligi ilk 5 içinde bitirmek için mücadele edeceğiz.” Dedi.