Spor Toto Süper ligin 10. Haftasında bugün saat 19.00’da Manisa’da, Akhisar Belediyespor’un  Antalyaspor ile oynanacağı olan maç nedeni ile Akhisar Belediyesporlu taraftarlar, Antalyaspor’un taraftarlarını  kahvaltıda ağırladı.

2012 yılında Manisa 19 mayıs stadyumunda  Akhisar Belediyepsor ve Antalyaspor arasında oynanan lig maçında yağan yağmur nedeni ile Akhisar Belediyepsor’lu taraftarlar Antalyspor’lu taraftarları yağmurda ıslanmamaları için tezahüratlar eşliğinde kendi yanlarına aldırarak örnek taraftar olmuştu.

İki takım taraftarları arasında oluşan dostluk bugün de Akhisar Belediyepsorlu taraftarların Antalya’dan gelen taraftarları kahvaltı da ağırlaması ile devam etti.  İki takım taraftarı arasındaki bu dostluğun süreceğini dile getiren 1970 Akigolar taraftarlar derneği başkanı Vedat Helvacıoğlu, “Bir yağmurlu havada gelen bu dostluk bundan sonrada devam edecektir. Biz bütün kulüplerimize bu şekilde davranmak ve hepsi ile kardeş kulüp olmak istiyoruz. Bize göre spor dostluk ve kardeşliği temsil  etmelidir.” İfadelerini kullandı.

Akhisar Belediyesporlu taraftarların centilmenliği için teşekkür eden Antalyaspor tribün lideri Sebahattin Tosun’da “Akhisar Belediyesopor camiası bizim aramızda bir yağmur kardeşliği var. Bu dostluğu sürdürmek Antalyaspor’lu taraftarlar olarak bizim için bir gururdur.  Spor’un dostluk ve kardeşlik olduğunu Akhisar Belediyepsorlu taraftarlar bizlere yağmurlu bir günde gösterdi. Hepsine tekrar çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.