Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - Akhisar Belediyespor 15. Haftada 09 Aralık Pazar günü saat 19.00’da kendi sahasında karşılaşacağı Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarına iki gün aradan sonra başladı.

Antrenman bugün saat 17.30’da Yılmaz Atabarut Tesislerinde teknk direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yönetiminde başladı.

Geçtiğimiz Bursaspor maçında iki sarıkart ile cezalı olan Emin antrenmana katılmazken, sakatlığı bulunan Güray ise takımdan ayrı çalıştı.

Öte yandan Bursaspor maçında kadroya alınmayan ve sosyal medyada kadro dışı kalan Kürşat ile konuştuğu iddia edilen, Anıl gazetecilere bazı açıklamalarda bulundu.

Takımın çok iyiye gitmediğini ancak toparlanacaklarına inandığını belirten Anıl Taşdemir; “Tabiki çok iyiye gidiyoruz diye bir şey söyleyemem, özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçlarda daha iyi olmamız gerekiyordu. Takım olarak inşallah düzelteceğiz. Bize inanlar insanlar var. Ben burada hiçbir sorun olduğuna inanmıyorum, yönetim olarak futbolcuların aralarında hiçbir sorun olduğuna inanmıyorum.

Benim olup olmamam çok önemli değil

Takım düzelecektir, burada benim olup olmamam çok önemli değil, bu hafta kadroda yoktum. Bunun kesinlikle benimle bir ilgisi yok. Hiçbir sakatlığım ve hastalığım yok, hocanın kendi aldığı bir karardır. Yönetime ve taraftara olan saygımdan dolayı bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum. Sosyal medyada Kürşat ile konuşmaları konusunda açıklama yapan Anıl; “Sosyal medyada da bazı şeyler çıkmış galiba, ben Kürşat abiyle daha öne Ankaraspor’da da oynadım. Sık görüştüğüm birisidir.çok sevdiğim bir insan ve herşeyine kefil olabilirim. Sonuçta oda kadro dışı kaldı, hocanın kararıdır veya nasıl olduğunu bilmiyorum. Sonuçta burada bir yönetim var. Biz hepimiz sonuçta burada bir işçiyiz. Kürşat abiyle ilgili hiçbir zaman sorun olduğuna inanmıyorum. Burada onunla ilgili hiç kimsede kötü bir şey söyleyemez. Bu takım geçen sene süper lige çıktıysa burada herkesin emeği var. Kürşat abi burda olalım olmayalım herzaman görüştüğüm ve sevdiğim bir insandır. Onunla tabiki konuşmuşumdur, bunda farklı anlaşılacak bir şey yok. Ben iki senedir buradayım,benim hiçbir zaman ne yönetimle nede taraftarla bir sorun yaşamadım. Benim hiçbir zaman ne yönetime nede taraftara bir kırgınlığım yoktur.

Akhisar’da olmaktan dolayı çok mutluyum

Ben Akhisar’da olmaktan dolayı çok mutluyum, Akhisarspor’da olmaktan doayı çok mutluyum. Bu şehirde olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu kadar zamanı mutlu olmasaydım burada geçiremezdim, yönetimimizde geçiremedi. Bana en kötü zamanlarda bile sahip çıkan yönetimimize ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Devre arasına 3 hafta kaldı, benden dolayı bir sorun varsa ortaya çıkar. En fazla ayrılırız. Burada bir başarısızlık olursa gitmesi gereken ben olursam giderim.” Dedi.