Akigolar, yeni stat için bir toplantı yaptılar. Yönetime Maraton tribünü için kombine bilet için başvurma kararı aldılar.

Belediye Meclis Salonunda, 1970 Akigo Taraftarlar Derneği üyeleri ile  şehirde ayrı ayrı kendilerine, Telli Kavaklar, Son Kale, Kayalıoğlu Tayfa, Terketmeyen Tek Sevgili (TETS) Tayfa adları  guruplarının  da katıldığı toplantı hakkında bilgi veren 1970 Akio Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyesi Sedat Akar, “Tribün liderlerimiz Yalçın Utçu, Selçuk Akar, Cüneyt Sıvacı, Mustafa Ur ve 200 aşkın arkadaşlar ile yaptığımız görüşmeler sonunda, toplu olarak, öğrenci kardeşlerimizi de düşünerek 150 liradan Maraton Tribünü için Kombine bilet teklifimizi yönetim kurulumuza sunacağız.  Her zaman takımımızın maçlarında 12. Adam olarak görev aldık.  Şimdiden yeni stadımız için heyecan içinde tüm Akhisarlılar ile birlikte hasretle beklediğimiz stadımızda tribünleri doldurmayı iple çekiyoruz.” Dedi.

Toplantıya katılanlar  görüşlerini açıkladıktan sonra belediye önünde meşalelerle “En Büyük Akhisar” “Şampiyon Akhisar” sloganları attılar. (HA)