Bir otobüs ile gelen Genç Fenerbahçeliler grubunu dernek başkanı Vedat Helvacıoğlu ve yönetim kurulu üyesi Cumhur Özkaynak ve tribün lideri Yalçın Utçu karşıladı.
 
Genç Fenerbahçeliler adına açıklama yapan Yücel Aslan; “Genç Fenerbahçeliler olarak İstanbul’dan Akhisar maçına geldik. Buradaki abilerimiz, arkadaşlarımız dernek başkanımız Vedat Helvacıoğlu ve Yalçın arkadaşımız bizleri gerçekten mutlu ettiler. Böyle bir yemek organizasyonu düzenlediler. Bu bizim deplasmanlarda pek sık karşılaşmadığımız bir olay. Bunu öncelikle belirtmek istiyorum. Bu yüzden şahsım ve Genç Fenerbahçeliler ailesi olarak Akhisarlı taraftarlara çok teşekkür ediyoruz. Kendileri de rahmetli Sefa abimizi de çok severlerdi. O varken de bu tip karşılaşmalar oluyordu. Buradan da reisimiz rahmetli Sefa Kalya abimizi tekrar rahmetle anıyoruz.” Dedi.
 
1970 Akigo Taraftarlar Derneği Başkanı Vedat Helvacıoğlu’da “Genç Fenerbahçeli arkadaşlarımız bizleri kırmayıp yemeğimize geldikleri için teşekkür ediyorum” dedi.
 
Yönetim kurulu üyesi Cumhur Özkaynak ise; “Bizler Genç Fenerbahçeliler olsun gerekse diğer takımların taraftarları olsun bu tip organizasyonları seven bir taraftar grubuyuz. Biz sporda dostluk ve kardeşlikten yanayız. Fenerbahçeliler ile olan dostluğumuz ilelebet sürecektir.” Dedi.
 
Yemek sonrası dernek başkanı Vedat Helvacıoğlu, Genç Fenerbahçeliler derneği adına Yücel Aslan’a Akhisar Belediyespor atkısı ve zeytinyağı hediye etti.