Akhisar Belediyespor Süper Toto Süper Lig’de aldığı başarılı sonuçlardan sonra tüm spor camiası ve taraftarını da ayağa kaldırmayı başardı.

Akhisar Belediyespor taraftar gurubu AKİGOLAR sosyal medya üzerinden örgütlenmeye başladı. AKİGOLAR Tribün liderlerinden Cumhur Özkaymak, sosyal paylaşım sayfasından yaptığı açıklamada, Pazar günü Akhisar Belediyespor’un Yılmaz Atabarut Tesislerinde yapacağı antrenmana tüm taraftarları davet etti.

Cumhur Özkaynak yayınaldığı yazılı açıklamada;

“TESİSLERE AKHİSARSPOR'UMUZA GİDİYORUZ”
Üç büyükleri sırayla dize getiren, lider Beşiktaş'a deplasmanda diz çöktüren, Türkiye'nin konuştuğu Akhisarspor'umuza teşekkür ve Sivas maçı öncesi motivasyon ziyaretine gidiyoruz.
Herkes küslüğü, kırgınlığı, Stat meselesini bir kenara bırakıp, Avrupa yolunda emin adımlarla ilerleyen Ege'nin incisi Akhisarspor'umuzu sahipsiz bırakmamak adına gelin kalplerimiz, duygularımız, sevinçlerimiz, coşkumuz, başarımız bir olsun.

AKİGOLAR,1970 AKİGOLAR DERNEĞİ, AKHİSAR BALKAN GÖÇMENLERİ DERNEĞİ VE KARABULUTSPOR'UN ortak düzenlediği bu organizasyona AKHİSARSPOR'LUYUM diyen herkesi forması ve kaşkolu ile nasıl şampiyon olduğumuz sene coşku ile karşıladıysak aynı coşku ile Sivasspor maçına tesislerden uğurlayalım.
YER: AKHİSARSPOR YILMAZ ATABARUT TESİSLERİ
TARİH: 06-12-2015 PAZAR
SAAT: 17.00
Not: Lütfen herkes profilinde paylaşsın