Balıkesir’de oynana Başakşehir  maçının bir gün öncesi Akigoların  “Şehir  Benim Stat Benim” sloganı ile yapacakları yürüyüş ve basın açıklamasının,  ülkede yaşanan olaylar ve şehitler nedeniyle  ertelenmesi üzerine,  taraftarlar  maçta  yaptıkları tezahüratla  Akhisar Arena’nın bitirilmemesini protesto  ettiler.

Akhisar Başakşehir  maçı öncesi ve sonrası 2500 kişiye yakın taraftarlar “ Bize Her yer deplasman” “Stadınım nerede ?” tezahüratları arasında takımlarını 90 dakika desteklediler  ve alkışladılar.  

1970 Akigolar Dernek başkanı, eski futbolculardan Vedat Helvacıoğlu, Akhisar Belediyespor’un  Türkiye hatta balkanlarda ve Avrupa da  Türklerin ağırlıkta yaşadıkları ülkelerde yakından takip ve takdir edildiğini belirterek, “Yurt dışındaki dostlarımız ile yaptığımız görüşmelerde ve ziyaretlerde tek sordukları Akhisar Belediyespor  maçlarını ne zaman Akhisar’da  oynayacak diye soruyorlar. Belediyemiz tarafından yaptırılan Akhisar Arena stadının temel atma töreninden yıllar geçti. Yarısı yapıldı. Öğrendiğimiz kadarı ile Müteahhit firma ile sözleşme fesih edilmiş. Tek isteğimiz çok ivedi olarak çözüm bulunması ve en geç gelecek sezon maçlarımızı tribünleri doldurarak  Akhisar’da  izlemek istiyoruz. Yaşan gelişmeleri, gecikmeleri taraftarlarımıza izah etmekte zorlanıyoruz. Belediyemizin ve kulübümüzün suçlu olduğunu düşünmüyoruz. 4. Sezonumuzu geçirdiğimiz Süper ligde  Akhisar olarak altın yılımızı yaşıyoruz. Başkanımızı, yönetim kurulumuzu, teknik direktörümüz ve ekibini, futbolcularımızı candan kutluyoruz.  Tek eksiğimiz stadımız.  Akhisar Arena’da maçları oynadığımız zaman  sadece futbolseverler, taraftarlar değil  Akhisar’ımıza  ve halkımıza çok şey kazandıracak ve büyük moral dopingi olacaktır.” Dedi.