Akhisarpress.com / Spor Toto Süper liginde mücadele eden Akhisar Belediyespor 7 şubat Pazartesi günü Manisa 19 Mayıs stadyumunda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı. 

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Türkiye kupasında Trobzonspor karşısında aldıkları galibiyetin büyük önem arz ettiğini ifade etti. Arslan, "Bizim için tarihi bir maçtı ve şükürler olsun ki bunu kazandık Bu galibiyet bizim takıma çok yakıştı.  Bu maçı kazanmamız bizi güzel bir ivme kazandırdı. Özgüvenimiz yerine geldi. Bütün oyuncularımı kutluyorum" ifadelerini kullandı. 

Lig maçında da Trabzonspor maçının büyük önem arz ettiğini ifade eden Arslan galip gelerek kupadaki başarılarını ligde de devam ettirmek istediklerini aktardı. 

Akhisar Belediyespor'un Türkiye kupasında Galatasaray ile eşleşmelerini de değerlendiren Arslan, "Galatasaray ligde umduğunu bulamadığı şiçin   kupaya çok asılacaktır. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın kafası biraz daha karışık diye düşünüyorum, ancak Galatasaray kupaya daha odaklı olacaktırAllah’a şükür bizde iyi bir takımız, kimseye boyun eğecek  durumumuz yok. Galatasaray karşısında da turu geçmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz.  Sonuçta İki maç oynanacak, biz ikisinde de kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yılmaz Atabarut tesislerinde çalışmalara başlayan Akhisar Belediyespor'un taktik ağırlıklı gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları nedeni ile istirhat eden Mervan Çelik ve Petar Grbic katılmadı.