Roberto Carlos ile yollarının ayırmasından sonra yerli hoca arayışlarına sıcak bakan Akhisar Belediyespor başkan ve yönetim kurulu üyelerin  görüşmeler yaptıkları  bilinirken, basında  her gün başka başka  isimlerin gündeme gelmesi taraftarları endişelendiriyor.

Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Saffet Susiç defteri kapandı.” Dedi.

Bazı  yazılı basında  Saffet Susiç ile  anlaşıldığı, bazı  gazetelerde de  Cihat Arslan’ın  Akhisar’da görev yapmasına sıcak baktığı  yazılıp çizilirken, bu arada yönetimin  Kayserispor’u süper lige çıkaran  35 yaşındaki genç teknik direktör  Cüneyt Dumlupınar ile temasa geçtiği, görüşmelerin olumlu geçtiği ve sözleşmenin imzalanacağı da belirtiliyor.

Bütün  bu haberler üzerine, basın sözcüsü İbrahim Evren Acar yaptığı açıklamada; “Biz iki hafta önce Saffet Susiç’in temsilcileri ile görüştük. Yönetim olarak  yerli bir teknik direktör arayışımız ön plana çıkınca son yaptığımız toplantıda  yeni teknik direktörümüzün  yerli olması kararı aldık. Bu yüzden Saffet Susiç defteri kapandı. Biz yönetim olarak bugüne kadar yaptığımız uygulamada olduğu gibi sözleşmesi devam eden biz bir teknik direktör ile  masaya oturmuyoruz. Cihat Arslan’ın Balıkesir ile  sözleşmesi devam ediyor. Gönlünde süper lig takımı çalıştırmak istediğini biliyoruz. Balıkesir’den ayrılması halinde masaya oturabiliriz. Bu arada şunu da belirtmek istiyorum. Teknik direktörümüzü belirlemeden, hiçbir oyuncumuzun ayrılması ve yapacağımız transferler hakkında da kararımız olamaz. Bu yeni teknik direktöre  saygısızlık olur.” Dedi.