Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un, yeni sezon öncesi Erzurum'daki ilk etap kampı tamamlandı.

Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde son antrenmanını Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde yapan yeşil-siyahlı ekip, 10 gün süren kamp boyunca, teknik, taktik ve kondisyon çalıştı.

Arslan, yaptığı açıklamada, ilklim ve çalışma şartları açısından çok güzel 10 günlük bir kamp dönemi geçirdiklerini ve kendileri açısından çok verimli olduğunu söyledi.

Bu kamp döneminde herhangi bir sakatlık problemiyle karşılaşmadıklarını belirten Arslan, "Yeni gelen oyuncularla beraber iyi bir kaynaşma gösterdik. 24 kişilik bir sporcu kafilemiz var. 2 günlük bayram tatilinin ardından 12 günlük bir Avusturya kampımız olacak. Bu daha çok maç kampı olacak. Kadromuzu da yavaş yavaş şekillendiriyoruz" diye konuştu.

Kadro yapısı itibarıyla ayrılacak oyuncular olacağını ve takıma transferler yapılacağını aktaran Arslan, şunları kaydetti:

"Kadromuzda şu an 5 yabancımız var. 8 yabancı kullanmayı düşünüyoruz. 3 tane daha aldıktan sonra 2 de yerli oyuncu takviyesi yapacağız. Gelecek bu futbolcularla orta saha ve forvet hattını biraz daha beslemeyi düşünüyoruz. Görüştüğümüz ve prensipte anlaştığımız oyuncular var. Tahmin ediyorum onlar da Avusturya kampında aramızda olacaklar. Şu anda isim veremiyoruz. Kamuoyunda çok spekülasyon oluyor. İmza atmadıktan, resmiyet kazanmadıktan sonra, isim veremiyoruz. Akhisar Belediyespor zaten büyük bir aile takımı, istikrarlı bir takım. Süper Lig'in güzel kulüplerinden biri. Hem yönetim ve hem de taraftar kitlesiyle örnek olan kulübümüzün aynı havasını devam ettirmeye gayret ediyoruz."

Partizan takımından yeni transfer edilen Sırp kaleci Milan Lukac'ın takıma katıldığını ifade eden Arslan, tercihlerini uzun boylu kaleciden yana kullandıklarını ve güç katacağına inandığını vurguladı.

Bugün kentten ayrılacak olan Akhisar Belediyespor, iki günlük iznin ardından Avusturya'daki kamp çalışmaları için Ramazan Bayramı'nın ikinci günü toplanacak.