Akhisarpress.com/ÖZEL- Deplasmanda Kasımpaşa galibiyeti ile haftaya damgasını vuran Akhisar Belediyespor Beşiktaş maçı hazırlıklarına özel hazırlanmış yaprak baklava tatlısı yiyerek başladı.

Önümüzdeki Mayıs ayının başında yapılacak Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine aday olan Hale Pastaneler zincirlerin sahibi olan Abdurrahman Yılmaz ve arkadaşları ellerinde özel hazırlanmış yaprak baklava tepsileri ile Akhisar Belediyespor’un haftanın ilk çalışmasında ziyaret ederek başarılar dilediler.

Abdurrahman Yılmaz ve arkadaşlarını kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Salih Hızlı yardımcıları Latif Çakmak ve Ömer İşçi tarafından karşılandılar. Başkanın odasındaki sohbetten sonra antrenmana çıkan teknik ekip ve futbolcuları sahaya inerek tek tek tebrik ettiler.

ATSO yönetimine aday olan Abdurrahman Yılmaz, “Özellikle Manisa’da oynanan maçları takip ediyoruz. Yönetimi ile, teknik ekibiyle ve siz futbolcular olarak Türkiye’mize örnek oldunuz. Spor programlarında takımımızı otoriterler örnek gösterip tebrik ediyorlar. Sizlerle iftihar ediyoruz. Beşiktaş maçından da yüzümüzün güleceğine yürekten inanıyoruz.” dedi. Başkan Eryüksel, “Abdurrahman Yılmaz ve arkadaşlarının gösterdikleri incelik için çok teşekkür ediyoruz. Onlara seçimlerde başarılar diliyoruz.” Dedi. Abdurrahm Yılmaz ve arkadaşları, Belediye başkan ve yardımcıları kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel v e yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcular toplu resim çektirdiler.

Yüzleri gülen, moralli olan Akhisar Belediyespor’lu futbolcular hafta sonunda oynayacakları Beşiktaş maçı hazırlıklarına tam kadro olarak başladı. Yeşil Siyahlılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.