Akhisarpress.com - Akhisar Belediyespor ara transfer döneminde forma şansı bulamayan oyuncularını kiralık olarak vermeye başladı.

Luciano, Bekir Öztürk ve Mustafa Aşan'dan sonra son olarak geçtiğimiz sezon 3,5 yıllık sözleşme imzaladığı Özgürcan Özcan'ı da PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlıspor'a kiraladı.

Bursa maçı hazırlıkları sürüyor

8 Ocak Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. haftasında sahasında oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Karşılaşmanın bilet fiyatlarının belirlendiğini dile getiren Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar yaptığı açıklamada, "Cumartesi günü oynayacağımız kupa müsabakası ikinci haftasındaki Bursaspor maçının bilet fiyatları yönetim kurulumuzca belirlendi. Kale arkası 10 TL, Akigo Tribün 15 TL ve Kapalı Tribün 20 TL'den satışa başlamıştır. Sezon başında alınan kombine biletleri yine grup müsabakaları için aynen lig usulü geçerliliği devam etmektedir. Bursaspor güçlü bir ekip, ancak biz de takımımıza güveniyoruz, evimizde kazanıp finaller için avantaj sağlamak istiyoruz" dedi.

Öte yandan yeşil-siyahlı ekip, yarın saat 10.30'da Akhisar Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde gerçekleştireceği idmanın ardından Manisa'da otelde maç saatini bekleyeceği bildirildi.