Akhisar Belediyespor’da Erzurum kampı devam ediyor. Bugün saat 10.30’da başlayan antrenman düz koşu, 5’e 2 pas çalışması ve yarım sahada çift kale maç ile tamamlandı. 

Öğleden sonrayı dinlenerek geçirecek olan takım yarın yine saat 10.30’da ve akşamüzeri 17.30’da olmak üzere iki antrenman yapacak.

Öte yandan 19 futbolcuyla yollarını ayıran Akhisar Belediyespor, şu ana dek tek transfer dahi yapamazken, üç oyuncuya gelen teklifler yönetimi bunaltmaya başladı.

Bursaspor'un Bilal konusunda bastırması, Trabzonspor'un Niasse için yeniden devreye girmesi, Galatasaray'ın Uğur'dan vazgeçmemesi, yeşil siyahlıları zor durumda bırakıyor.

Üç futbolcudan Uğur'la yeni sezon alacağı ücret konusunda anlaşan yönetimin Niasse ve Bilal'i henüz ikna edememesi, sorunun büyümesine yol açıyor.

Takım Erzurum kampında 16 futbolcuyla çalışmalarını sürdürürken, bayram sonrası başlayacak Avusturya kampına kadar eksikleri gidereceklerini söyleyen Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Belirlediğimiz isimler var. Bunların çoğuyla anlaşmak üzereyiz. Önümüzdeki günlerde somut adımlar atacağız" şeklinde konuştu.