Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Liginde mücadele eden Akhisar Belediyespor, Gençlerbirliği yenilgisinden sonra ara vermeden 1 Şubat Cuma günü saat 20.00’de İzmir Yeni Buca Stadında karşılaşacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı.

Gençlerbirliği maçının istedikleri gibi gelişmediğini ifade eden Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu; “Gençlerbirliği deplasmanından bir galibiyet ile dönmek bizim için çok büyük avantaj teşkil edecekti ama olmadı. Rakiplerimizin de dünkü maçları kazanmış olmaları, bizi biraz daha üzdü. Bizim inandığımız bir şey var. Biz sonuna kadar bu mücadeleyi sürdürürsek, inancımızı kaybetmezsek sonunda başaracağımıza inanıyorum.

Bu hafta Kayseri maçıyla tekrardan çıkış yapmak istiyoruz. Hanemize 3 puanı yazdırmak istiyoruz. Daha önümüzde çok maç var. Bazı haftalar oluyor ki herkes kazanıyor, siz kaybediyorsunuz. Bazı haftalar da siz kazanıyorsunuz, herkes kaybedebiliyor. İki üç maçlık bir seri yakalamak istiyoruz. Hem oyun hem de moral olarak kendimizi bulmak istiyoruz. Ondan sonrasının geleceğine inanıyoruz.”

Gekas İlk Kez Antrenmanda

Geçtiğimiz günlerde yeşil-siyahlıların kadrosuna dahil olan Yunan Milli golcü Gekas’ın da katıldığı antrenmanda Hamzaoğlu; “Gekas antrenmanlarını yalnız olarak sürdürmüş. Ama ne kadar olursa olsun maç eksiği kendisini gösterir. Hafta sonuna kadar çalışacağız. Cuma gününe kadar hazır olabilirse kendisini değerlendireceğiz. Eğer olmazsa sadece bir maçımız yok, riske edilecek bir durum olursa ya sonradan yada önümüzdeki hafta düşünenbiliriz.”

Mustafa Aşan’ın Durumu

Mustafa Aşan’ın kendini iyi hissettiğini belirten Hamzaoğlu; “Bir gün daha kontrollü olarak çalışacak. Daha sonra takım ile çalışmalara başlayacak. Kayseri maçına yetişebilir. Bikoko’nun ise dizindeki şişlik devam ediyor. Kayseri maçında oynaması zor” dedi.

Kayseri Maçı İzmir’de

Kendi sahamızda Milli maç nedeniyle başka bir yerde oynama şansımız yok. Buca stadına da bizim taraftarımız yabancı değil. Gelip orada da bizi en iyi şekilde destekleyeceklerdir.

Transfer Son Ana kadar olabilir

Transfer sezonunun son anına kadar her şey olabilir diyen Hamzaoğlu; “Transfer çalışmalarımız sürüyor. Son güne kadar her şey olabilir.

Takım Kayseri maçına kadar basına kapalı olacağını ifade eden Hamzaoğlu; “Cuma gününe kadar kendi içimize kapanmak istiyoruz. Bu maç bizim için çok çok önemli. Konsantrasyonumuzu tamamen Kayseri maçına vermek istiyoruz. Bu yüzden bunun sıkı yönetim veya basınla bir sorun olduğundan değil.” Dedi.