Akhisarpress.com - Trabzon galibiyeti ile morallerin yükseldiği Akhisar Belediyespor deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı. Haftanın ilk çalışmasına, Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kaleci Oğuz Dağlaroğlu, kaptan Emrah eren katılmadılar.

Çalışmalara Hamzaoğlu’nun birinci yardımcısı Yıldırım Uran, her geçen hafta daha iyi ve olumlu futbol sergilediklerini, Trabzonspor karşısında alınan galibiyetin bunun kanıtı olduğunu belirterek, “ Trabzon karşısına değişik bir 11’le çıktık. Bizim 28 oyuncumuz var. Baskı, yorgunluk ve mental olarak tüm oyuncularımızı hazır tutmamız gerekiyor. Müsabakaların seyri çok önemli. Farklılık ve değişiklikler maçın gidişine göre değişiyor.” Kasımpaşa maçının önemli bir müsabaka olduğunu söyleyen Yıldırım Uran, “Bize inanan bu camiaya teknik ekip olarak, futbolcular olarak borcumuz var. Hepimiz bunun bilinci içinde mücadele ediyoruz. İnşallah ligde kalacağız.” dedi.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu,nun kaleci Oğuz ve kaptan Emrah’ın bir gün izinli oldukları, haftanın ikinci çalışmasının sabah ve akşamüzeri antrenmanlarına katılacakları, ameliyat olan Sani’ nin dışında sakat oyuncu bulunmadığı, Kasımpaşa maçında Uğur Demirkol v e Bilal Kısa’nın dört sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecekleri açıklandı.