Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, kendi sahasında konuk edeceği Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde başladı.
Antrenmana izinli olan Gekas katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Bilal ve kaleci Oğuz takımdan ayrı çalıştı. Sakatlıkları devam eden ve bu hafta forma giyemeyecek olan Zokora ve Ahmet Cebe düz koşu yaptı. 

Takımın son durumunu değerlendiren Bilal Kısa; "Eskişehir ve Balıkesir maçında içeride berabere kaldık. Özellikle Balıkesir maçında ilk yarı çok iyi oynadık, ikinci yarı yediğimiz bir golle 3 puanı kaçırdık. Ama şimdi bunların hepsini geride bırakmak zorundayız. Her şeye yeniden başlamamız lazım. Önümüzde 90 dakika final maçımız var. Bu maçı alırsak rahat bir nefes almış olacağız. Bu hafta bütün konsantremiz Kayseri Erciyesspor maçı üzerine olacak. Taraftarlarımızın desteğiyle de tek düşüncemiz sahadan 3 puanla ayrılmak." diye konuştu. 

11 tane yeni oyuncu aramıza katıldı. Yapı tabi ki değişti. Bunların takıma katkı sağlaması zaman alıyor. Aralarında sakat olanlar var. Hazır olmayanlar var. Onlardan bir an önce takıma katkı sağlamalarını bekliyoruz. 

Roberto Carlos; “Bizim için kupa da önemliydi. İstemediğimiz bir şekilde elendik. Şimdiye kadar futbolcularımızla kendi antrenmanlarımızı yapma imkanımız olmadı. Daha önceki hocadan gelen yoğun temponun verdiği yorgunluk vardı. Bu hafta inşallah antrenmanlara başlayacağız.” 

Gekas’ın formu ve Lua Lua transferi ile ilgili soruları yanıtlayan Carlos; “Sezon sonunu iyi değerlendirmek için ekstradan güçlü oyuncuları transfer ettik. Futbolcular kendi düşünmeleri lazım iyi oynayıp oynamadıkları