Hamza Hamzaoğlu ile birlikte  Akhisar Belediyespor’un  alt yapısının başında bulunan  İsa Turan’ın  da ayrılması  sonrası alt yanın başına Akhisarspor’da kısa bir  dönem antrenörlük yapan  Feridun  Yarkın getirildi.

Yönetim kurulu İbrahim Evren Acar ve Süleyman işçi ve yardımcılığını yapacağı Harun Tayfun ile birlikte  basın toplantısı yapan  Feridun Yarkın, çok köklü bir kulüp olan Akhisarspor’u çok yakından takip ettiğini, başarılarının Süper Lige yükselerek gösterdiğini  belirterek, “İyi bir alt yapı koordine edilerek  önemli adımlar atılmış. A2 takımından başlayarak  U 19 dan U 13’ e kadar geniş bir planlama yapılmış. Biz daha çok çalışarak çıtayı yükselterek,  üst kademelere oyuncu hazırlamak için çalışacağız. Dolayısıyla başta  Akhisarspor’a ve Türk futboluna genç oyuncular  kazandırmış olacağız.” Dedi.

Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar’da, “İsa  Turan’ın ayrılması  ile boşalana alt yapı koordinatörlüğüne  futbolculuğunu ve antrenörlüğüne  yakından tanıdığımız Feridun Yarkın’ı getirdik. Atılan temellerin üzerine  tuğlalar  koyarak sağlam bir bina yapmak istiyoruz. Çok geniş bir  teknik kadroya ve futbol okuluyla birlikte  bin kişiye yakın bir futbol sevdalısı gencimizden çok umutluyuz.” Dedi.