Ligin ikinci haftasındaki  Sivasspor  maçında  formalarında  Köfteci Ramiz’le  sahaya çıkan  Akhisar Belediyespor , Cumartesi günü de  deplasmanda  Kayseri Erciyesspor maçında da formalarında  Keskinoğlu  yazısı ile sahaya çıkacaklar. Keskinoğlu ve Köfteci Ramiz ile 2014-2015 sezonunda forma sponsorluk için resmi sözleşme  Yılmaz Atabarut tesislerinde  firma temsilcileri ile kulüp yönetimi tarafından  imzalandı. 

Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, as başkan Latif Çakmak, yönetim kurulu üyeleri, İbrahim Evren Acar,  Süleyman İşçi, Zekeriya Güneş, Keskinoğlu Şirkelet gurubu temsilcisi Halkla ilişkiler müdürü Eylem Şenel Ok , Köfteci Ramiz’ten  Bircan ve Bülent Taşkınlar’ın katıldığı  protokolün imza töreninde hazır bulundular.

Başkan Hüseyin Eryüksel, “ Akhisarlıların büyük destekleri ile  gücümüze güç katıyoruz. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda Köfteci Ramiz ile Keskinoğlu forma  sponsorumuz oldular. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” Dedi. Köfteci Ramiz  yönetim kurulu üyesi Bülent Taşkınlar, “Akhisar’da doğduk; Akhisar’da büyüdük. Bu şehre ve takımına her zaman  sahip çıktık. Ağabeylerim  bu takımda futbol oynadılar.  Bundan önce olduğu gibi her  sezon  takımımızın yanından olmaktan  büyük gurur duyuyoruz.” Dedi. Keskinoğlu şirketler gurubu adına protokol  imza törenine katılan gurubun halkla ilişkiler müdürü Eylem Şenel Ok, “ Akhisar Belediyespor  ile gurur duyuyoruz. Yönetim kurulumuzun görevlendirmesi ile bu törene katılıyoruz. Bu sezonda takımımızın başarılı olacağına yürekten inanıyoruz.” Dedi.

Akhisar Haber, Press Haber