Akhisar Belediyespor'un A Milli Takım'da Fatih Terim'in yardımcısı olarak sürdürme kararı alan Hamza Hamzaoğlu'nun takımdan ayrılık kararı üzerine Okan Buruk'la el sıkıştığı öğrenildi.

Süper Lig'deki son maçında Kasımpaşa'ya evinde 3-1 yenilen Akhisar Belediyespor 34 haftalık maratonu 44 puanla 10'uncu sırada bitirerek sezon başında belirlenen "İlk 10" hedefini tuttururken Elazığspor'da küme düşme üzüntüsü yaşayan Buruk'un önümüzdeki günlerde Akhisar'a gelip imza atabileceği belirtildi.

Yönetim konuyla ilgili açıklama yapmazken, "Kulüp yapımıza uygun bir çalıştırıcı ile en kısa sürede anlaşacağız" diyen Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, transferde yeni teknik adamın talepleri doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi. Takımda Kerem Bulut dışında sözleşmesi biten oyuncu bulunmadığını dile getiren Acar, "Yeni hocamızın raporu doğrultusunda gerekli çalışmaları yapıp, yeni sezona daha güçlü, daha dinamik bir kadroyla girmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

SON MAÇTA İLK GOL
Akhisar Belediyespor'un tecrübeli sol kanat oyuncusu Erkan Taşkıran, bu sezon ilk gol sevincini, Kasımpaşa ile oynanan son maçta yaşadı. Yeşil siyahlı ekibin 3-1 mağlup olduğu karşılaşmanın, 44'üncü dakikasında Niasse'ın pasında topu ağlara gönderen Erkan, takımının tek golüne imzasını attı. Sezon başında Bucaspor'dan transfer olduğu yeşil siyahlı ekipte 4'ü ilk 11'de olmak üzere 8 lig maçında forma giyen Erkan Taşkıran, Türkiye Kupası'nda da 6 karşılaşmada görev yaptı. 14 müsabakada toplam 744 dakika sahada kalan deneyimli oyuncu 5 sarı kart gördü.

HAMZAOĞLU İLE VEDA FOTOĞRAFI
Akhisar Belediyespor'da üç hafta önce sezon sonunda görevi bırakacağını açıklayan Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Kasımpaşa maçıyla veda etti. Karşılaşma sonunda Akhisar ve Manisalı gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektiren genç teknik adam, "Akhisar'da tam 3.5 sezon huzur içinde çalıştım. Bu süre zarfında çok yakın dostluklar kurdum. Burayla ilişkilerim devam edecek. Oğlum Akhisar'da okuyor. Daha çok gelip gideceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Habertürk