Akhisarpress.com - Akhisar Belediyespor yönetim kurulu tarafından bir grup Akhisarlı gencin Teofanis Gekas için yaptıkları marş sonrası şarkının nakaratlarının bazı firmalar tarafından şahsi kazanç yapıldığı belirtilerek kamuoyuna yazılı bir açıklama yapıldı.

AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE;

Türkiyenin en centilmen ve en sempatikntaraftar grubu olan Akigolar, Takımımızın golcü oyuncusu Teofanis Gekas için "Gekas marşı" isimli bir video çalışması yapmışlardır. Sosyal medya venmedya organlarının internet sitelerinde büyük ilgiyle karşılanan video sonrası bazı tasarımcılar ve bazı satış siteleri "Gekas marşı"nın sözlerini ve futbolcumuz Gekas'ın cizimlerini kullanarak T-Shirt tasarımları yapmışlardır. Akhisarspor Taraftarlarının üretmiş olduğu bu değerin yine Akhisar Sporumuz için kullanılması gerektiği düşüncesinde olan taraftarlarımız bizlere bir mesaj göndermişlerdir. Bu konuda Akhisarspor taraftarlarını takımına ve Futbol klübümüze sahip çıkmaya çağıran bu mesajı sizlerle paylaşıyoruz.

"Bilindiği üzere takımımızın Spor Toto 1.Ligde kalma yolunda verdiği mücadele sürecinde,herkesçe beklenildiği gibi takım ve taraftar olarak mükemmel bir kenetlenme örneği gösterdik.Hafta boyunca takımımızın idmanlarına ziyaretler yapıldı, oyuncularımıza inandığımızı en içten şekilde gösterdik. Bizler de,Akhisar'da olamayıp Eskişehir'de okumakta olan gençler olarak,takımımızın önemli oyuncularından Gekas'a minnetimizi belirtmek amaçlı,sözleri tamamen bize ait olan bir şarkıyla destek vermek istedik.Kısa zamanda parçamız sosyal medyada çoğu insana ulaştı,çok samimi bulundu,diğer takım taraftarlarından da oldukça destekçi topladık.Bizi de en çok mutlu eden detay bu oldu.Şarkımız oyuncular tarafından da seslendirilince Akhisarsporlu olduğumuz için bir kez daha gurur duydukAncak, bugün,bir sosyal paylaşım sitesinde, bir kullanıcının bana attığı özel mesajda şarkımızın nakaratının 1.dizesindeki sözün,bir tişört firması tarafından, tamamen maddi gelir amaçlı kullanıldığını gördük. Bizler Akhisarspor'lu genç taraftarlar olarak,aynı zamanda Akhisarlı olarak kulübümüzün store'una her türlü fikir,tasarım desteğini vermeye hazırız. Ben bu marş üzerinden tasarlanan fikir ürününün, takımımıza gelir sağlaması, Akhisar halkı tarafından ürünlerin alınması taraftarıyım. Bu arkadaşın amacı Akhisarspor'umuza katkı, ya da bir reklamdan ziyade, bireysel kazançtır ve bana ait olan bir söz sayesinde kazanç sağlamaktadır. Destek ve yardımlarınızı beklemekteyim.Ragıp Can Ertaç "

Akhisarspor'a gönül veren genç arkadaşlarımızın bu çağrısıyla sizleri Akhisarspor'un resmi satış Ofisi olan Akigo Store dışındaki kurum ve kuruluşların ürünlerini ALMAMAYA ve takımımıza destek vermek amacı ile bu ürünleri Akigo Store'dan almaya davet ederiz. Unutulmamalıdır ki, bu takım Akhisar'ın ve Akhisar'lıların takımıdır ve Akhisar'lılar bizlerin değerlerine haksızca sahip çıkan fırsatçılara prim vermemelidir.

Saygılarımızla.AKHİSAR BELEDİYESPOR YÖNETİM KURULU