Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, kritik haftada mağlup ettiği Medipol Başakşehir’i yarın yine evinde Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında konuk edecek. Lig maçı ardından ara vermeden Yılmaz Atabarut Tesislerinde çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlılar 1-1’in rövanşında yarın saat 20.00’de Manisa 19 Mayıs Stadyumunda Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Akhisar Belediyespor’da Medipol Başakşehir ile ligde oynanan müsabakada sakatlanarak oyunda yerini Aykut Çeviker’e bırakan kaptan Custodio’nun kupa maçında oynamayacağı bildirildi. Yeşil-Siyahlılar bugün saat 19.00’da yapacağı idman ardından Manisa’ya hareket ederek otelde maç saatini bekleyecek.

Lig maçında kritik bir galibiyet aldıklarının altını çizen Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren, takımın sahada iyi bir mücadele gösterdiğini, teknik heyet ve futbolcuları kutladıklarını ve bundan sonra da her maça galibiyet parolası ile çıkarak hazırlanacaklarını ifade etti. Kupa maçında da çeyrek final rövanşında 1-1’in avantajını değerlendirip tur atlamak istediklerini belirten Acar, “bizim için lig ilk sırada, ancak kupada da gidebildiğimiz noktaya kadar gideceğiz. Yarın da Başakşehir karşısında ligde sergilediğimiz mücadeleyi sahaya yansıtıp tur atlamak istiyoruz” dedi.

MUHTEMEL 11

Akhisar Belediyespor’da Teknik Direktör Okan Buruk’un rövanş maçına Borak Körk, Tolga Ünlü, Orhan Taşdelen, Caner Osmanpaşa, Miral Samardzic, Aykut Çeviker, Sissoko, Olcan Adın, Soner Aydoğdu, Daniel Larsson ve Ricardo Vaz Te muhtemel 11’i ile çıkması bekleniyor.

BÜLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Akhisar Belediyespor yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre maçın biletleri Misafir takım ve kale arkası 10, Maraton Akigo 11, Kapalı Tribün 15 ve VIP 20 TL’de satışa çıktığı bildirildi. Öte yandan her maç olduğu gibi yarın saat 18.00’de itibaren Akhisar Belediyesi Yeni Hizmet Binası Önü, Milli Egemenlik Meydanından, Manisa 19 Mayıs Stadyumuna ücretsiz otobüslerin kalkacağı bildirildi.
(BG)