Bir gün önce  Koray Aslan’ı kadrosuna dahil eden  Akhisar Belediyespor son olarak  Çaykur Rizespor’dan Lomana Lua Lua’yı kadrosuna dahil ederek 1,5 yıllık  sözleşme imzaladı.

Yarın  Ziraat Türkiye Kupası (B) gurubunda son  maçını yarın saat 18.00 de  Manisa’da Trabzonspor ile yapacak olan Akhisar Belediyespor müsabakaya  rotasyon  yapılarak yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması beklenirken, yeşil siyahlılarda hedef hafta sonu deplasmanda oynayacakları  Medicane Sivasspor  maçı.

Hem kupada, hem de  ligde zorlu maçlar oynayacaklarını söyleyen  basın sözcüsü İbrahim  Evren Acar, “Yarın yapacağımız  Ziraat Türkiye Kupası (B) gurubunda son maçımızı Trabzonspor ile yapacağız.Son 16’ya kalmak  istiyoruz. 3 gün sonrada Medicane  Sivasspor ile deplasmanda  ligin  19. Hafta maçına çakacağız. Kupada ilk 16 ya  kalırsak,  10-11-12 Şubat’ta kupada eleme maçının  ilkini yapacağız. Hemen akabinde  bu kez 14 Şubat günü  saat 16.00’da  Manisa’da  Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyes ile çok önemli  20, haftaki lig maçını oynayacağız. Ligin ikinci yarısında oynadığımız  2 maçtan aldığımız 2 puan bizim için yeterli değil. Sivas ve Kayseri müsabakalarında hasret kaldığımız galibiyet ile  tanışacağımıza inanıyoruz.” Dedi.

Yarınki Trabzonspor kupa maçı için bu gün  Manisa’ya gidecek olan Akhisar Belediyespor’da  Ahmet Cebe ve Yiğit’in sakatlıkları devam ederken, İsmail takım arkadaşları ile bugünkü antrenmana katıldı. Son transferler Koray Aslan ve Lomana Lua Lua da takım arkadaşları ile tanıştılar  ve antrenmana çıktılar.