Spor toto süper lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor teknik direktör koltuğunu Cihat Arslan ile doldurdu. Sezon sonunda Roberto Carlos ile yollarını ayıran Akhisar belediyespor Cihat Arslan ile 2 yıllığına sözleşme imzaladı.

Yılmaz Atabarut tesislerinde kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel ve kulüp yöneticilerinin katıldığı tören ile 2 yıllığına imza atan Cihat Arslan; "Öncelikle çok mutluyum. Yabancı olmadığım bir camiaya geldim. 25 yıl önce çok genç bir oyuncu olarak buraya gelmiştim. Kariyerimde çok önemli bir başlangıçtı. Güzel bir aileye geldim, sadece bir kulüp değil, Süper Lig’de doğru yönetimiyle doğru taraftarıyla markalaşmış bir kulübe geldim. Kendim gibi olan bir kulübe, karakteri olan bir aile havası olan doğru dürüst yönetilen güzel bir camiaya bende katkı yapmaya geldim. Bana inanan güvenen yönetim kuruluna da teşekkür ediyorum. Akhisarspor çok iyi şeyler yaptı, bizde bunun üzerine bir şeyler koyacağız. Zor bir lig bizi bekliyor, gerekli hazırlıkları yapacağız, Allah’ın izniyle bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Bütün camiamıza taraftarımıza herkese hayırlı olsun.” Dedi.

Sezonu 30 Haziran’da açacaklarını ifade eden Arslan; “Bir gün opsiyon olabilir, önce Akhisar’da toplanacağız. Toplandıktan sonra sağlık kontrolleri ve ilk antrenmanları gerçekleştireceğiz. Sezonu kendi şehrimizde açacağız. Daha sonra da iki tane kamp düşünüyoruz.” Dedi.