Akhisarspor Taraftarlar Derneği, spor araştırmacısı İbrahim Macana’nın “Nostalji Futbol Albümü”den elde edilen gelirler ile vefat eden eski Akhisarsporlu futbolcuların mezarları yaptırıldı.

Akhisarspor’a gönül vermiş ve futbol oynamış Muammer Toser, Muammer Göynük ve Necmettin Nadastaş’ın mezarlarını yaptırdı. Akhisarspor Taraftarlar Derneği başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu üyeleri bugün mezarlara çiçek dikip tek tek ziyaret ederek dua ettiler.

Öte yandan Taraftarlar Derneği Başkanı Uz, Akhisarspor’a mevcut branşlarda hizmet vermiş ve ebediyete intikal etmiş, sporcular için yatsı namazına müteakip Mevlid-i Şerif okutulacağını belirtti.

Akhisar’da 1923-1975 yılları arasında kurulan amatör spor kulüplerinin birleşerek Akhisarspor adı altında buluşmasına kadar geçen zaman dilimi içerisinde çekilen ve yüzlerce evin bir köşesine atılan tarihi değer taşıyan eski fotoğraflar Spor Araştırmacısı İbrahim Macana, AKSF Akhisar Temsilcisi Emin Ali Otal ve Mesut Silici tarafından gün ışığına çıkartılarak, bir nostalji albümünde oluşturulmuştu.