Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Akhisar Belediyespor'un Store mağazası 1. Nakliye Caddesi numara 9'da çok sayıda kişinin katılımıyla hizmete açıldı.

Akhisar Belediyespor takımının ürünlerinin satılacağı Akhisarspor Storenin açılış kurdelesini Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Ali Erdayıoğlu kesti.

Futbolcular ve basketbolcuların da katıldığı açılış konuşmasını yapan, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; “Tarihi değeri olan bir kentte yaşıyoruz. Kent kimliğimiz oluşmuş durumda ve aynı zamanda bir spor kültürümüz oluşmuş durumda, bizlerde bu kent kültürünün spor kültürünün üzerine Akhisar Belediyespor’un başarısı hep birlikte inşaa ettik. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Akhisarspor’umuzun eski başkanları yeni başkanları hep bir aradadır. Eski futbolcularımız hep bir aradadır. Bu şehir başarıyı hak ediyordu ve bu başarıyı aldı.” Dedi.Akhisar Kaymakamı Kamil Köten açılış öncesi yaptığı konuşmasında; “Açılışımız yağmurlu bir güne denk geldi, bereketli bir günde açılışımızı yapıyoruz. Akhisarspor ilçemize rahmet üzerine rahmet getirecektir. Kent kimliğine katkısı olduğu gibi, tanıtımına da katkısı oluyor. Ama bizimde maddi ve manevi anlamda takımımızı desteklememiz gerekiyor. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu AA muhabirine özel açıklamalarda bulundu. Storenin çok güzel olduğunu ve böyle bir yere ihtiyaçlarının olduğunu belirtirten Hamzaoğlu; “Şuandan itibaren taraftarlarımız kendi ürünlerimizi alabileceği sabit bir mekan bulabilecekler. Herkesi tabiki takımın formalarıyla görmek takıma ayrıca bir güç verir, inşallah taraftarımız için hayırlı olur” dedi.

Öte yandan storenin ilk alışverişini, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten yaparak, takımımızı sonuna kadar destekliyoruz dedi.

Storeni açılışına Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, Akhisar CHP İlçe Başkanı Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar MHP İlçe Başkanı Ali Çavdar, Akhisar Belediyepspor'un kurucu başkanı Yılmaz Atabarut, Akhisar Şoförler Odası Başkanı ve aynı zamanda eski Akhisarspor başkanı H. İbrahim Doğan, diğer sivil toplum kuruluşları ve halktan yoğun katılım gerçekleşti.