Spor Toto Süper Lig’de 5 sezondur Manisa 119 Mayıs Stadyumunda maçlarını yapan Akhisar Belediyespor, yeni sezon öncesi yetişmeyen yeni stadının bitimine kadar ilk 3 maçını yine Manisa 19 Mayıs Stadyumunda yapacak.

Akhisar Belediyespor yönetimi Manisa 19 Mayıs Stadyumundaki maçlar için Passo Lig üzerinden her maç için bilet satımı yaparken kombine satışı yapmayacak. Yeni stadyumdaki oturma planının şekillenmesi ardından Eylül ayının ikinci haftası gibi yeşil-siyahlılar yeni stadyumun kombinelerini satışa sunacağı bildirildi. Biletlerin yeni sezonda misafir takım ve kale arkası 10, Akigo Maraton 11, Kapalı tribün 15 ve CIP tribün 20TL’den satışa çıkması bekleniyor.

Yeşil-Siyahlılar Spor Toto Süper Ligi 2017-2018 İlhan Cavcav sezonu evindeki ilk 3 maçı Sivasspor, Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadyumunda yapması beklenirken 7.haftada oynanacak olan Fenerbahçe maçını Spor Toto Akhisar Stadyumunda yapması bekleniyor.

Öte yandan yeşil-siyahlılar bugün saat 19.00’da Kardemir Karabükspor ile Avusturya kampında hazırlık maçı yapacağı bildirildi.