Avusturya’da 3.etap kamp çalışmalarını sürdüren Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, dün saat 19.00’da Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'la karşılaştığı müsabakada gollü beraberlik çıktı.

Önceki gün Macaristan ekibi Szombathelyi Haladas’ı 3-1 mağlup eden yeşil siyahlılar üçüncü hazırlık maçında Kardemir Karabükspor'la 2-2 berabere kalarak yenişemedi.

Karşılaşmanın 7.dakikasında Akhisar Belediyespor Helder Barbosa'nın attığı golle Karabük karşısında 1-0 öne geçti. 24. dakikada Kardemir Karabükspor'dan Vladımır Rodıc attığuı golle 1-1 eşitlik geldi. 30. dakikada bu kez Akhisar Belediyespor yeni transfer Brezilyalı Paulo Henrique attığı golle Karabük karşısında 2-1 öne geçti. 36. dakikada bu kez kardemir Karabük Fatih Atik ile tekrar eşitliği sağladı 2-2 devre gollü beraberlik ile kapandı.

İkinci yarı her iki takımda geniş kadrosundaki futbolcuları denedi karşılaşma ilk yarıda atılan gollerle 2-2 berabere sona erdi.

Akhisar Belediyespor Avusturya kampının son gününde 31 Temmuz Pazartesi günü ise Galatasaray ile son özel maçını oynadıktan sonra Salı günü Türkiye'ye dönecek.