Mustafa ÖZDEMİR

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor’un başarılı kalecisi Oğuz Dağlaroğlu’na UHLSport sponsor oldu.

UHLSport Türkiye Distribütörü As Spor yetkilisi Zafer Çetin, “Oğuz Dağlaroğlu, yıllardır Türk futboluna hizmet eden bir futbolcumuz, bizde UHLSport olarak son teknoloji kullanılarak yapılan eldivenlerimizi Oğuz’a getiriyoruz. Kendisi markamıza yabancı değil, daha önceden de kendisi kullanıyordu. Bundan sonra kendisine özel ismi yazan ve dünyadaki ünlü kalecilerin kullanmış olduğu eldivenleri artık Oğuz’da kullanacak. İnşallah bu eldivenler hem Oğuz’a hemde Akhisar Belediyespor’a uğur getirir.” Dedi.

Akhisar Belediyespor kalecisi, “bende UHLSport markasıyla sponsorluk anlaşması yaptığım için son derece memnunum, kaleciliğe başladığım dönemlerden bu yana, UHLSport eldivenlerini giymek istemişimdir. Kariyerimin büyük bölümünde UHLSport eldivenlerini tercih ettim, geçen sene şampiyon olduğumuzda ve bu senede UHLSport eldivenlerini kullanıyorum. Bundan sonra da kullanmaya devam edeceğim, inşallah hem bana hem de kulübümüze şans getireceğine inanıyorum.” Dedi.