Spor Toto Süper Lig’de 6’ncı sezonunu geçirecek olan Akhisar Belediyespor’da kritik hafta başladı. Sözleşmeleri devam eden ancak Teknik heyetin raporu doğrultusunda MiralSamardzic, Kofi Adu ve JeremyBokila ile kiralık olarak dönen ve sözleşmeleri devam eden PetarGrbic, Abdülkadir Özdemir ve Muhammet Burak Taşdemir ile yallarını ayıran yönetim şimdi sözleşmesi sona eren oyunculardan haber bekliyor.

Geçen hafta başında sözleşmeleri biten Ricardo Vaz Te, Tolga Ünlü, kaleci Bora Körk, Kadir Keleş, Orhan Taşdelen’e son tekliflerini yapan Akhisar Belediyespor bu hafta sonuna kadar kararlarını bekleyecek aksi taktirde alternatifler değerlendirilecek. Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “sözleşmesi biten oyuncularımıza son tekliflerimizi yaptık, bayram arifesine kadar kararlarını bekliyoruz aksi taktirde biz de kendi yolumuzu belirleyip alternatif transferlere yöneleceğiz. Bizim ilk amacımız bu oyuncularla devam etmek olacaktır. Kiralık olarak sözleşmesi sona eren oyuncularımız MiguelLopes ve SokolCikalleshiile ilgili girişimlerimiz de devam ediyor. Bu oyuncularla da kulübün menfaatleri elverdiği sınırlarda tekrar takımda görmek için çaba sarf edeceğiz” dedi.

Öte yandan yeşil-siyahlılar TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’da forma giyen Alperen Babacan ile 4 yıllık ve Balıkesirspor’da forma giyen Eray Ataseven ile 3 yıllık anlaşmaya varmasının ardından Başkan Eryüksel “1 genç oyuncu daha ile anlaşabiliriz” dedi.