Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor’a ligin ikinci yarısında transfer olan ve oynadığı 14 maçta 12 gol kaydeden Gekas formalarında yüzde 50 artış yaşandı.

Konu ile ilgili Akhisarpress.com muhabirine açıklamalarda bulunan Akhisar Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Evren Acar; Ligin ikinci yarısında takımımıza transfer olan ve oynadığı 14 maçta 12 gol kaydetti. Akhisar Belediyespor’un resmi satış mağazası olan Akhisarspor Store’de Gekas formalarında ise yüzde 50 artış yaşandı. Bu hafta taraftarlarımızın forma isteklerine cevap veremedik. Ancak yeni siparişleri verdik, önümüzdeki hafta tüm taraftarımızın isteklerine cevap vereceğiz.”

Taraftarların takımın ürünlerine olan ilgilerinden memnun olduklarını belirten Acar, Spor Toto Süper Lig’de mücadelemizin ilk senesi olmasına rağmen, taraftarlarımız takımımızın ürünlerine lig başından bu yana yoğun ilgi gösteriyor. Ligin son maçı olan Orduspor maçında da galip ayrılarak gelecek sezon Süper Lig’de daha başarılı bir takım olacağız diye ifade etti.