Spor Toto Süper lig'de mücadele eden Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Cihat Arslan, pazar günü Manisa 19 Mayıs stadında oynayacakları Fenerbahçe maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade etti.

Bu maçın hazırlıklarına Yılmaz Atabarut tesislerinde devam eden Akhisar Belediyespor'da Teknik direktör Arslan,  antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yaptı.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a elenmelerinin kendilerini üzmediğini dile getiren Arslan, "Gençlerbirliği maçında alınan mağlubiyetin üzüntüsü ile Galatasaray maçına çıktık. Ama Gençlerbirliği maçının tam aksine çok iyi mücadele ettik, çok fazla pozisyona girdik. Turu geçemezsek bile o maçta bir galibiyeti hak etmiştik. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Oyuncularımı da gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. Akhisar'ı iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum" dedi. 

Fenerbahçe'nin çok önemli bir takım olduğuna vurgu yapan Arslan, "Beşiktaş maçını çok iyi bir performans ortaya koyarak kazandı. Zor bir maç olacağını biliyoruz ama bizde sahaya kazanmak için çıkacağız. Bizim takımımızda iyi işler yapıyor" ifadelerini kullandı. 

Takımdaki sakat oyuncuların moral bozduğunu dile getiren Arslan, Sami ve Douglao'nun bu maçta forma giyemeyeceğini Douglo'nun yan bağlarında oluşan ödem nedeni ile yaklaşık üç hafta takımdan ayrı kalabileceğini de aktardı.