Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ilk devre öncesi gerçekleştirdiği Olcan Adın ve Daniel Larsson transferleri sonrası santrafor arayışlarını sürdürüyor. Teknik Direktör Tolunay Kafkas halihazırda 3 oyuncu ile görüştüklerini ve bu doğrultu da çalışmalarını sürdürdüklerini belirtirken 3 Ocak’da başlayacak kamp dönemine yeni transferleri yetiştirmek istiyor.

Kupa maçı hazırlıkları sonrası teknik heyet ve yönetim kurulu dün gece bir araya gelerek takımın son analizini yaptı ve gidecek geleceklerin listesi hazırlandı. Sır gibi saklanan listenin gelecek hafta içinde de kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor. Yeşil-Siyahlılar iznin ardından 3 Ocak Salı günü Antalya’nın Serik ilçesi Belek turizm merkezinden bulunan Titanic Otel’de toplanacak ve kamp çalışmalarına başlayacak.

Öte yandan kupa ve lig maçlarında iyi bir performans sergileyen ve yıl sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ricardo Vaz Te ile de kamp döneminde masaya oturarak 1 veya 2 yıl daha sözleşmesinin uzatılması düşünülüyor.

Ricardo Vaz Te ile teknik heyetin raporu doğrultusunda masaya oturacaklarını belirten Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar “sahaya çıkarak görev verildiği süreci görevini layıkıyla yerine getiren her futbolcu bizim için değerlidir. Takım içerisinde uyumlu çalışan her futbolcu yeşil-siyahlı formayı taşıyabilir. Ancak huzuru bozan da olursa gözünün yaşına bakmayız” ifadelerine yer verdi.