Yeşil-Siyahlılarda dün nezle olan ve idmana çıkamayan kaleci Fatih Öztürk takımla çalışmalara katılırken yine sağ ayak tarağındaki ağrı nedeniyle golcü oyuncu Hugo Rodallega takımdan ayrı kapalı alanda fitness çalışması yaptı.

Yapılan sabah idmanında düz koşu, 5’e 2 pasından ardından yeşil-siyahlılar yarım saha taktik çalışması yaparken idman sonunda Teknik Direktör Tolunay Kafkas 5 oyuncu Muğdat, Vaz Te, Ömer Bayram, Mervan Çelik ve N’Guemo’ya özel şut çalışması yaptırdı.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas hafta içinde hafif sakatlığı bulunan ve takımla çalışmalara katılamayan Hugo Rodallega’nın Bursaspor karşısında oynamasına engel bir durumun bulunmadığını kaydederek “idmanlarda en iyi performansı gösteren futbolcular kadroda yer alacaktır” dedi.

Yeşil-Siyahlılar yarın sabah yapacağı ter idmanı ardından saat 14.00’de karayolu ile tesislerden hareket ederek Bursa’ya gidecek ve Crom Plaza Otel’de maç saatini bekleyeceği bildirildi.

Akhisar Beleidyespor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken Hugo Rodallega ve Custodio sarı kart sınırında bulunan oyuncular arasında yer alıyor.

Bursaspor ile 9.randevusuna çıkacak yeşil-siyahlılarda Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’ın sahaya Fatih, Caner, Serdar, Ömer, Lopes, Custodio, N’Guemo, Mervan Çelik, Muğdat, Özer ve Hugo muhtemel onbiri ile çıkması bekleniyor.

Süper Lig’de iki takım daha önce 8 kez karşı karşıya gelirken konuk ekip Akhisar Belediyespor’un 3 ev sahibi ekip Bursaspor’un ise 2 galibiyeti bulunuyor ve 3 karşılaşma ise berabere son buldu. İki ekip arasında yapılan son müsabakada Bursa’da yapılan karşılaşmayı Akhisar Belediyespor 2-0 kazanmıştı. (BG)