Akhisarpress.com /ÖZEL HABER - Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Antalya’nın Side ilçesindeki hazırlılarına yılbaşı dolayısıyla 2 gün ara veren takım yarın itibariyle ikinci etap çalışmalara başlayacak.

9 Ocak’taki Medical Park Anltayspor maçına odaklandıklarını ifade eden Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar Akhisarpress.com muhabirine yaptığı açıklamada; “Takımımız Antalya’nın Side ilçesindeki kampına yılbaşı nedeniyle verdiği iki günlük aradan sonra yarın çalışmalara kaldığı yerden devam edecek. Bu arada izinli olan oyuncularımızda çalışmalara katılacak. İlk yarının 15. Haftasında hava muhalefeti nedeniyle ertelenen 9 Ocak’taki Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını eksiksiz olarak sürdüreceğiz.

İlk yarıda takımda fazla forma şansı bulamayan defansif oyuncu Hakan Ateş’in Göztepe’ye transfer söylentilerini de yanıtlayan Acar; “Hakan Ateş ile ilgili Göztepe’den herhangi resmi bir teklif gelmedi. Ancak teknik ekibimiz Ateş’in kadroda yer almayacağını yönetimimize bildirdiği takdirde, kira bedeli anlaşılan kulübe kiralık olarak verebiliriz.” Dedi.

Öte yandan Acar, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve 5 Ocak’tan sonra takıma gelecek ve gidecek oyuncuların açıklanacağını söyledi.