Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nu en iyi tanıyan isimlerden Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, birbirinden önemli açıklamalar yaptı... 

Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nu en iyi tanıyan isimlerden Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, genç teknik adamın hayalinin Galatasaray teknik direktörlüğü olduğunu ve her konuşmalarında bunu dile getirdiğini ifade etti.

Radyospor'a konuşan Eryüksel, “Gelecek vaadeden hocaların büyük takımlarda yer bulması Türk futbolunun geleceği açısından çok önemli. Bence sadece Galatasaray açısından değil; Türk futbolu açısından da doğru bir tercih” dedi. 

Hüseyin Eryüksel, “Biz Hamza hocayla 3 sene 10 maç çalıştık. Yönetim konusunda istikrar sağlanırsa Hamza hoca uzun vadede devam eder” ifadelerini kullandı. 

GALATASARAY’IN RUHUNA UYGUN FUTBOL ANLAYIŞI

Hamzaoğlu’nun futbol anlayışından da bahseden Eryüksel, “Atak futbolu benimseyen bir anlayışa sahip, ayağa pas yapan, hücuma hızlı çıkan bir anlayışı var. Galatasaray’da da bu konuda yeterli malzeme var. Hamza Hamzaoğlu bunları çok iyi değerlendirecektir” dedi. 

KADERİN CİLVESİ

Hamza Hamzaoğlu’nun ilk lig maçının eski takımına karşı olmasının da son derece anlamlı olduğunu dile getiren Eryüksel, “Bence Galatasaray’la yapacağımız maç dostluk maçı olacak. Kaderin bir cilvesi eski hocamız ilk maçını bize karşı oynayacak. Dostluk çerçevesinde bir maç olacak” şeklinde konuştu. 

HER ZAMAN GALATASARAY...

Hüseyin Eryüksel, “Hamza Hamzaoğlu, kendisiyle yaptığımız her konuşmada amacının bir gün Galatasaray teknik direktörü olmak olduğunu söylüyordu. Bu onun çok uzun zamandır taşıdığı bir hedefti. İzmirspor’dan sonra Galatasaray’a geldiği için, orada yetişti. Amacının Galatasaray teknik direktörlüğü olması gayet normaldir” dedi. 

Hamzaoğlu’nun futbolcularla iyi iletişim kurabilme becerisine de sahip olduğunu belirten Eryüksel, “Hamza hoca, oyuncularla çok iyi iletişim kurar.
Neşeli antrenmanlar yaptırır ve hak edene formayı verir” şeklinde konuştu.