Ligin 3. Haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor, haftanın 2. Çalışma gününde çift antrenman yaptı.  Yapılan taktik çalışmasına Bruno, Halil ve  Mervan katılmadı. Kulüp doktoru Atalay Kabakçıoğlu, Bruno’nun dünkü antrenmanda girdiği ikili mücadelede kaval kemiğine tekme aldığı için  ağrısı olduğunu, Mervan’ın boynunun tutulduğunu, Halil’in de sabahki idman sonrası dinlenmesi için antrenmanlara çıkmadığını, her üç futbolcunun önemli bir durumları olmadığını söyledi.

3 eksikle, 19 futbolcu antrenör Recep Umut yönetiminde ısınma hareketleri ile antrenmana başlarlarken, 3 kaleci  antrenörleri Fevzi Layiç ile ayrı ayrı çalıştılar. Teknik direktör Cihat Arslan, antrenmana çıkmayan Buruno, Halil ve Mervan’ın son durumları hakkında bilgi aldı.

Günün ikinci çalışmasında Trabzonspor maçı için iki takım halindeki taktik çalışmasını teknik direktör Cihat Arslan  sık sık durdurup yerli oyunculara uyarılar yaparken,yabancıları özellikle  Hügo Rodallega’ya tercüman Özgür Naç aracılığı ile  gereken dikkati göstermelerini istedi.