Spor Toto Süper liginde Beşiktaş’ı deplasmanda 2-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor’da basın sözcüsü İbrahim Evren Acar bu galibiyetten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Akhisarpress'e açıklama yapan Acar, “Beşiktaş oynadığı futbol ile Süper ligin en iyi takımlarından bir tanesi . Böyle büyük bir kulübe karşı İstanbul’da galip gelmek bizim için gurur ve mutluluk verici bir şey. Bu başarıdan dolayı futbolcularımızı, teknik ekibimizi ve bizi orada yalnız bırakmayan taraftarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Beşiktaş maçını geride bıraktıklarını kaydeden Acar çok zorlu bir sürece girdiklerini belirterek, “İki hafta oynayacağımız deplasman maçımız var, bunun yanı sıra puana ihtiyacı olan Sivasspor’u kendi sahamızda ağırlayacağız. Yakaladığımız bu istikrarı sürdürmek ve evimizdeki  namağlup  ünvanımızı korumak istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

Akhisar Belediyespor’un aldığı her galibiyetin kendisine onur verdiğini söyleyen Akhisar Belediyespor’un kurucu Başkanı Yılmaz Atabarut, “Şehrin her tarafının bayraklar ile donatılması lazım. Kulübümüzün Beşiktaş’ı yenmesinin mutluluğunu bütün Akhisarlılar hep birlikte yaşamalıyız. Akhisar Belediyepsor benim için çok önemli bir değer. Çocuklarımın ve torunlarımın başarısına sevindiğim gibi Akhisar Belediyespor’un başarısına seviniyorum.  Her başarısı bana ayrı bir onur veriyor. İnşallah yurt dışında da Akhisar’ımızı temsil eder. Bütün futbolcularımı, teknik ekibimizi ve yönetimimizi kutluyorum.” İfadelerini kulanı.

Akhisar Belediyespor’un bir başarı hikayesi olduğunu söyleyen Akhisar Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Zekeriya Açıkgöz’de konuşmasında, “Biz bu takımın eski halini de çok iyi biliyoruz. Eskiden Beşiktaş’ı yenmeyi hayal bile edemezdik.  Ama şimdi bunu yapabilir bir noktaya geldik. Akhisar Belediyespor’un bu başarıları bize gurur veriyor.” Dedi.

Akhisar ilçesinde yaşayan vatandaşlarda takımlarının Beşiktaş karşısında almış olduğu bu galibiyetten dolayı sevinçli olduklarını söylediler.