Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü 2017 yılı Ocak ayı taekwondo kuşak terfi sınavını Kapalı Spor Salonu’nda 55 öğrenci ile gerçekleştirdi. 

Taekwondo antrenörü Emin Akarsu, ikinci antrenör Tebernuş Topaktaş, yardımcı antrenör İbrahim Atamer ve 55 sporcunun katıldığı kuşak sınavında öğrenciler ter döktü. Toplam75 sporcu ile devam eden Taekwondo kulübünde 2017 yılı Ocak ayı kuşak terfi sınavına 55 öğrenci katıldı. Antrenörlüğünü 28 yıldır taekwondo sporu ile uğraşan Emin Akarsu’nun üstlendiği Akhisar Belediyespor Taekwondo Kulübü’nde sınava giren 55 öğrenci bir üst kuşağa terfi etti.

Sınav sonrası konuşan Antrenör Emin Akarsu “Öncelikle Belediye Başkanım Sayın Sahil Hızlı ve Kulüp Başkanım Sayın Hüseyin Eryüksel ve değerli yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Şahsıma, Emin Akarsu olarak bu kulüp çatısı altında Akhisar gençlerine taekwondo branşında hizmet vermek adına Akhisar Spor kulübü antrenörlüğüne görev ve sorumluluk verdikleri için çok teşekkür ederim. 28 yıllık taekwondo hayatımda 1991 ile 1997 yıllarında bölge antrenörlüğü,  1997 ile 2003 yıllarında Pazarcı Spor antrenörlüğü, 2003 -2016 yılları arasında ise Akhisar Akarsu Spor Kulübü başkanlığı ve antrenörlüğü yaptım. Rabbime hamd olsun binlerce gencimize bu sporla tanıştırarak disiplin ve sosyal kimlik kazandırdık. Şuan toplam 75 sporcumuzdan 55 sınava girdi ve bir üst kuşağa terfi etmiş oldular. Ben buradan tüm sporcularımı tebrik eder, başarılar dilerim. Tabi ki bu sayıda ve her gün artan mevcudumuzun tek antrenör olarak işin içinden çıkmak oldukça zor. Bu nedenle kulüp ikinci antrenörü Sayın Tebernuş Topaktaş hocam ve yardımcı antrenörümüz İbrahim Atamer’e çok teşekkür ederim” dedi.

(E.Ç.-Mün.ÖZ)