Akhisar 1.’si olarak gittikleri Manisa’da il 2.’si oldular ve Çanakkale’de yapılacak bölge yarışmalarda Manisa’yı temsil etmeye hak kazandılar.

Akhisar Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol takımı, ilçe de yapılan müsabakalarda 1. Olarak çeyrek finallere katılmaya hak kazanmıştı. Soma’da yapılan çeyrek final yarışmalarında grubunu birinci olarak bitiren kızlar Manisa’da yapılacak yarı finallere yükseldi. Yarı finallerde de grubunu birinci bitiren Akhisar’ın gururu kızlar, finalde yarışmaya hak kazandı. 

Manisa’da yapılan finallerde Salihli’den 2 takım, Turgutlu’dan 1 takım ve Akhisar’dan da 1 takım olmak üzere 4 takım bir biriyle yarıştı. Akhisar temsilcimiz Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol takımı Turgutlu ve Salihli takımlarından birini yenerek finalleri 2. Olarak bitirdi. Finalleri ikinci olarak tamamlayan kızlar Çanakkale’de yapılacak bölge yarışmalarında Manisa’yı temsil edecekler. 

Geçen yılda Manisa’nın 3. olan kızlar bu yıl dereceleri geliştirerek Manisa 2. olarak Akhisar’ın gururu olmaya devam ediyor. Okul Müdürü Güngör Ege aldıkları başarılı sonuçtan dolayı voleybol takımı sporcularını ve öğretmenlerini yemekte ağırladı. Voleybol takımına ve öğretmenlerine verdiği yemekte aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı tebriklerini ileten Güngör Ege; “Genç kızlarımızla gurur duyuyorum. Onların aldığı bu başarı tesadüf değildir. Uzun bir süreç sonunda elde edilen bir başarıdır. Bu başarının mimarı kızlarımızı ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. İlçede, çeyrek finalde, yarı finalde ve finalde yapılan yarışmalarda aldıkları başarılı sonuçların, bölge yarışmalarında da devam etmesini ümit ediyorum. Onlar sadece okulumuzu temsil etmeyecekler, ilçemizi ve ilimizi temsil edecekler. Her ne kadar omuzlarında büyük yük varmış gibi gözükse de biz takımımıza güveniyoruz. Güzel bir sonuçla da döneceklerine inanıyorum.” Dedi.

Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol takımı sporcuları Buse Sert, Feyza İncazlı, İpek Yıldız, Özlem Nur Akın, Hilal İlbeyli, Niran Kurtkaya, Aslıhan Alp, Hazal Özkan, Rumeysa Yılmaz, Perihan Keskin, Gözde Selen Korkmaz ve Antrenör Onur Gonca, Cuma günü okunan İstiklal Marşından önce okul müdürü madalyalarını ve kupalarını takdim edildi. Yapılan madalya törenin de okul öğrencileri tarafından voleybol takımı uzunca bir süre alkışlandı.