Akhisar Fenerbahçeliler Derneği Dünya Fenerbahçeliler Günününü dernek binasında düzenlediği basın açıklaması ile kutladı.  


Açıklamayı Dernek Başkanı Aydın Coşku, yaptı Coşkun, “ Öncelikle başta Akhisarlı Fenerbahçeliler başta olmak üzere Ülkemizde ve dünyada bulunan tüm Fenerbahçelilerin gününü kutluyorum.  Camiamızın geçirdiği sıkıntılı günlerde kulübümüz, dernekler ve taraftarlar birbirine kenetlenerek Fenerbahçeli olmanın ayrıcalığını ve gücünü tüm dünyaya göstermiştir.


Bu sıkıntılı günlerde Fenerbahçelilerin gösterdiği duruş herkese örnek olmuştur. Tüm Camianın Fenerbahçe sevgisi, sportif başarılara endeksli değildir. Fenerbahçe’yi Sevmek bambaşka bir şeyidir. Şimdi tüm camia olarak önümüze bakıyorve büyük Fenerbahçe’nin başarılarını sabırsızlıkla bekliyoruz. 


Tekrar etmek gerekirse, Başkanıyla yönetimiyle taraftarı ile futbolcuları ile çalışanları ile çok büyük bir camiayız. Bu büyüklüğün adı güç değildir, bu büyüklüğün adı sevgidir. O sevgi Fenerbahçe’dir, O sevgi sarı laciverttir.  Tekrar tüm camianın Dünya Fenerbahçeliler  gününü kutluyorum. Bunun yanı sıra Mübarek Ramazan Ayının da Tüm İslam aleme huzur, mutluluk sağlık ve bereket getirmesini diliyorum.” Dedi.