Türkiye Basketbol 2. Liginde 7. Sezonu hazırlıklarını  sürdüren Akhisar Belediyespor  erkek basketbol takımı Bursa’da yapılacak 4 turnuvaya katılıyor. Yarın başlayacak olan turnuvada Akhisar Belediyespor takımı ile birlikte İstanbul D.S.İ., Adanaspor ve Final Spor takımları katılacak.

Akhisar Belediyespor basketbol takımının 11 yıldır bölgesel ligde mücadele ettiği yıllardan beri baş antrenörlüğünü yapan Zafer Aktaş, “Akhisar’da gördüğüm basketbol sevgisi ile 11 yıldır  mütevazi kadrolarımız ile Bölgesel ligden sonra  2. Ligde de 7 sezonumuza başlıyoruz. Çalışmalarımızı bir aydır Manisa, İzmir ve Akhisar’da sürdürüyoruz. Davet edildiğimiz Bursa’daki turnuvaya katılıyoruz.  Ligde ilk maçımızı 9 Ekim tarihinde  deplasmanda Melikşah Üniversitesi ile yapacağız. Bu turnuva  yeni sezonda ilk ciddi hazırlığımız olacaktır.” Dedi.

Akhisar Belediyespor  yarın başlayacak turnuvada ilk maçını saat 18.15 te Final Spor ile, 2. Maçını 4 Eylül Cuma günü saat 16.00 da İstanbul D.S.İ. ile, son maçını da 5 eylül cumartesi günü saat 12.00 de Adanaspor ile  yapacak.

2015-2016 sezonu Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele edecek olan Akhisar Belediyespor takımında idari menajer olarak  Rıza Çakır, Baş antrenör Zafer Aktaş, yardımcı antrenörler Serhat Yapıcı, Furkan Buğra Bingölbalı, Masör, Ahmet Gülhan, Fizyoterapist, Orhan Ersan Mescigil, Kondisyoner, Mustafa Kara, Tercüman, Yusuf Ömer Halat  görev yaparlarken, takımda oyuncu olarak, Keylon Tobias Harrell, Erdem İlter, Murat Can Esen, Barış Ömer Erlim, Cenk Şekeroğlu, Ahmet Fatih Cantitiz, Daniel Clayton Miller, Hakan Erol, Hakan Yapar, Ömer Tayfun Karabey, Mert Gizir, Berk Canan ve Evren Yenice bulunuyor.