Ege Masterler Federasyonu Fethi Sekin Lig'ine verilen iki haftalık arayı değerlendiren, İzmir Ege Üniversitesi Sağlıkgücü Masterler takımı, düzenlediği dostluk ve dayanışma turnuvasında Akhisargücü Masterlar üçüncü oldu. 

Ege Üniversitesi Sağlıkgücü Masterler, Marmaris Masterler, Akhisargücü Masterler ve EMF Başkanlar karması takımlarının katıldığı turnuvada Marmaris Masterler 1.ci olurken, 2.ci Ege Üniversitesi Sağlıkgücü, 3.cü Akhisargücü Masterlar ve dördüncülüğü EMF Başkanlar karması oldu.

İlk maç Ege Üniversitesi Sağlıkgücü ile EMF Başkanlar karması arasında oynandı ve müsabakayı Ege Üniversitesi Sağlıkgücü 6-3 karşılaşmadan galip gelerek ilk finalist oldu. 

İkinci maçta Marmaris Masterler ile karşılaşan Akhisargücü ve normal sürü 0-0 golsüz bitti. Direk penaltı atışlarına geçildi ve penaltı atışlarında da eşitlik bozulmadı 5-5. Seri penaltılarda Marmaris 6-5 üstünlük sağlayarak ikinci finalist oldu. 

Dostluk ve dayanışma turnuvasın 3-4 maçı Akhisargücü ile EMF Başkanlar karması arasında oynandı. Akhisargücü karşılaşmadan 5-2 galip gelerek turnuvada 3.cü oldu. 

Marmaris Masterler ile Ege Üniversitesi Sağlıkgücü arasında oynanan final maçı 3-3 berabere sona erdi. Penaltı atışlarında 4-4 eşitlik devam etti. Seri penaltılarda Marmaris Masterler 5-4 galip gelerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Ege Üniversitesi Sağlıkgücü Masterler takımının düzenlediği dostluk ve dayanışma turnuvasının kupa töreninden sonra Ege Üniversitesi Sağlıkgücü Masterler takımının oyuncusu İlkay Girgin'in sahibi olduğu Gandi'nin yeri Restaurant'ta tüm takımları ağırladı