Mustafa ÖZDEMİR

Akhisar Belediyespor Süper Lig’in 11. Haftasında deplasmanda Cumartesi günü saat 19:00’da Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Yılmaz Atabarut Tesislerinde yapılan antrenman öncesi açıklamalar yapan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, takımın her geçen gün daha ileriye gitmesi kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. Hamzaoğlu; “Geçtiğimiz hafta kendi evimizde Fenerbahçe ile karşılaştık, böylesine güzel bir futbol oynamamıza karşın keşke bir puan ile olsun ayrılabilseydik. Ama olmadı iki tane pozisyonda bizim bir an konsantrasyonumuzun bozulması, rakibinde etkili ayakları bunları affetmedi .

4 Büyükler Bizim İçin Ekstra

Bizim için 4 büyükler ile yaptığımız maçlarda aldığımız puanlar ekstra olarak görüyoruz. Önümüzde Trabzon maçı var, Fenerbahçe maçını geride bıraktık. Oradaki eksiklerimizi, hatalarımızı değerlendirdik. Trabzonspor’da son haftalarda her ne kadar istenen seviyede olmasa da büyük bir camia, büyük bir karşılaşma bizi bekliyor, inşallah orada da oyun olarak istikrarlı çıkışımızı sürdürmeye çalışacağız.”

Sakatlıklar Geri Dörtlüde Meydana Geldi

Akhisar Belediyespor’da Fenerbahçe maçında sakatlanan Uğur Demirok’un em arı çekildikten sonra herhangi bir yırtık bulunmadığını belirten Hamzaoğlu; “Uğur ve Sonko’nun geçtiğimiz hafta Tokatspor maçında da oynamış olmaları etkiledi. Şuan için hafta sonuna kadar Uğur’u yetiştirmeye çalışacağız, ama herhangi bir durumda yerine başka bir arkadaşımız oynayabilir.”

Ara Transferde Bir İki Oyuncu Düşünüyoruz

Ara transfer döneminde takıma yeni transfer düşüncelerinin olup olmadığı ile ilgili soruları yanıtlayan Hamzaoğlu; “Transfer sezonunda takımın durumuna göre belki bir veya iki oyuncu transfer edebiliriz. Ama şuanda açık söylemek gerekirse, transfere fazla odaklanmış değilim. Önümüzde daha 7 tane maç var, zaten ilk 4 haftayı transfer konuşarak geçiriyoruz. Bizim kadromuzda 25 tane oyuncumuz var, biz her aksayan bölgeye hemen transfer yapacak olursak, o zaman niye 25 kişilik kadro kuruyoruz. Onun için şuanda daha transfere odaklandığımı söyleyemem. Önümüzdeki maçlar bizim için çok önemli onlara konsantre olmaya çalışıyoruz. Devre arasında da zaten vaktimiz olacak, ihtiyacımız olan yerlere transfer gerçekleştirebiliriz.” Dedi.