Cumartesi gündüz  maçında, bu güne kadar hiç yenemediği Bursaspor ile karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor çalışmalarını aralıksız sürdürürken, başkan Hüseyin Eryüksel özel açıklamalarda bulundu.

Başkan Hüseyin Eryüksel ilk olarak Manisa’da bu sezon hiç yenilmediklerini, takımın performansının her geçen gün artmasının sevindirici olduğunu belirterek, “Bu hafta çok iyi bir hocası olan güçlü bir takımla mücadele edeceğiz. Bizde iyi hocaya ve takıma sahibiz. Puan cetvelindeki yerimiz kanıtıdır. Bunun  aynı başarı ile devam edeceğine inanıyoruz. İlk yarısının son 6 haftasında çok önemli maçlar yapacağız. Bursa maçından başlayarak  alacağımız puanlarla yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz.”

Başkan Eryüksel özelikle ara transfer dönemine 2 ay kala yazılı ve görsel  medyada  transfer haberlerinin çıkmasına anlam veremediğini  söyleyerek, “ Tüm futbolcular ligin ilk yarısı sonrası gösterdikleri performanslarına göre hemen transfer dedikodularına maruz kalıyorlar. Buda futbolcuların kafalarının karışmasına neden oluyor. Bu gibi  gerçek dışı haberler  hem kulüplere hemde futbolculara zarar veriyor kanısındayım. Biz iyi bir takım oluşturduk. Hiçbir futbolcumuzu vermek istemiyoruz. Sezon sonunda sözleşmesi biten oyuncularımız ile de anlaşarak kulüpte kalmalarını  sağlamaya çalışacağız. Birbiri ile yarışan, bir aile ortamında kardeşlik içersinde olan  her biri değerli iyi bir kadromuz var. Bu yüzden ara transferde de  futbolcu almayı düşünmüyoruz.” Dedi.